Frissítés a Sygic GPS Navigation PNA szoftverhez.

Megjelent frissítés a Sygic GPS Navigation PNA szoftverhez.

Örömmel tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy megérkezett a Sygic GPS Navigation PNA (Windows CE) szoftver frissítése. A frissítés a legújabb (2012.03) lezárású adatbázist és a szoftver 12.1 verzióját tartalmazza. A frissítés jelenleg telephelyünkön végezhető el. Az ezt követően forgalomba kerülő csomagok már az új szoftvert és adatbázist tartalmazzák.

 

Azok számára, aki 3 éven keresztül, évi egyszeri ingyenes frissítési lehetőséggel vásárolták meg a szoftvert természetesen ezt a frissítést díjmentesen végezzük el. Ezen változat frissítése elvégezhető a csomag letöltésével az alábbi útmutató alapján is: Sygic GPS Navigation ingyenes frissítés 2012.03

 

Az ingyenes és fizetős frissítés a Sygic Assistant segédprogram legfrissebb verziójával automatikusan elvégezhető lesz, mely előreláthatólag 2012. október végén lesz elérhető. Ennek elkészüléséről tájékoztatást fogunk adni honlapunkon.

 

Jelen frissítés csak a Windows CE rendszerre kiadott szoftververzióra vonatkozik. Az Android rendszerre kiadott szoftver frissítése a Google Play áruházon keresztül végezhető el, melyről a rendszer értesítést ad.